Nous

Over ons

Belgium Motors is ontstaan uit de passie tussen een vader en zijn zoon, beiden met dezelfde liefde voor auto’s. Met de opkomst van elektrische voertuigen is de passie voor traditionele sportwagens alleen maar gegroeid. Niets kan op tegen de kracht van een goede V8. Dat is precies wat we bij Belgium Motors aan elke klant willen bieden. We geloven dat het belangrijk is om plezier te beleven aan de automobielwereld. Ons doel is om plezierige voertuigen te verkopen, of het nu gaat om klassiekers of recente modellen, bij ons vindt u zeker uw droomauto.

Wij nemen ons werk uiterst serieus. Naast oog voor detail zijn we bijzonder nauwgezet met onze voertuigen. We bereiden ze zorgvuldig voor op elk bezoek en elke verkoop, speciaal voor u. Naast de verkoop streven we naar een persoonlijke aftersales service. Het kopen van een auto moet een onvergetelijk moment zijn, en daar zullen wij voor zorgen.

Dankzij onze eerdere ervaring in deze branche hebben we veel kennis en expertise opgedaan, zowel in de praktijk als op het gebied van voertuigen. U kunt op ons vertrouwen, wij regelen alles voor u.

Ontdek onze huidige voorraad